Urari de Craciun. Merry X-MAS DE LA MAGIC GIRLS!!!
Autor
Postari : 3821 Activitate : 8273 I'm : ♥ ♥ ♥
Subiect: Urari de Craciun. Merry X-MAS DE LA MAGIC GIRLS!!! Vin 24 Dec - 3:11
MAINE E CRACIUNUL !!!!! SI EU M-AM GANDIT SA VA FAC NISTE URARI!!! SI AICI NE PUTEM FACE URARI .
Paaaai.. Merry X-MAS!!!!!! CRACIUN FERICIT,fetelor!!!! Sanatate, fericire si multi bani B-) Si noroc=)) Urarile mele sunt cam seci. Va asteptam pe site si de Craciun!!!! Va asteptam pe site oricand. Forever. :pisicflori: Pentru ca MAGIC GIRLS NU MOARE. Chiar daca in ultima vreme nu a fost asa de accesat. Pun pariu ca in curand lumea o sa intre. Multumesc Dizzie si Steph pentru ca ati fost atat de active in perioada asta. Multumesc Ella,Dreamy si inca cateva membre noi ;X :galerie: Speram ca va putem si multumii in curand : ) MAGIC GIRLS FOREVER!!!!!!!!
Annie Utilizator super-activ
Postari : 6160 Activitate : 11200 I'm : a rockstar biatch
Subiect: Re: Urari de Craciun. Merry X-MAS DE LA MAGIC GIRLS!!! Vin 24 Dec - 12:41
Hello Girls...and Sanara too... Astazi vine Mosu' Il stiti voi: Barba alba, Ochi albastri, Hainute rosii...Iar eu vin mai inainte de el cu niste urari ptr toate membrele active: -Sa aveti parte de multe momente fericite -Sa primiti ce va doriti -Sa fiti al fel de active[asta spun eu in clitate de admin Poopici tuturor Magic Girls din lume
Oana. Membru fantastic b-)
Postari : 3821 Activitate : 8273 I'm : ♥ ♥ ♥
Subiect: Re: Urari de Craciun. Merry X-MAS DE LA MAGIC GIRLS!!! Dum 26 Dec - 2:59
Asa Anniiiie ;X Merry X-MAS Din nou. p.s : Annie (sorry de spam) Am facut 5 pg pentru revista si Ella 4 . O sa mai fac si eu si o sa mai faca si Ella. Le-am facut in formatul pe care il vrei Merry X-MAS ALL!!!!
Annie Utilizator super-activ
Postari : 6160 Activitate : 11200 I'm : a rockstar biatch
Subiect: Re: Urari de Craciun. Merry X-MAS DE LA MAGIC GIRLS!!! Lun 27 Dec - 14:39
Ma bcur ca insfarsit ma mai ascultati si ep mine.BV GIRLS.ASA va vreau. Sorry de spam. Un an nou cat mai bun pentru toate Magic GIRRLS!!!!
Vyvy Bebe mic
Postari : 15 Activitate : 2715 I'm : vyyyy
Subiect: Re: Urari de Craciun. Merry X-MAS DE LA MAGIC GIRLS!!! Mar 28 Dec - 4:51
multam fetele. si voua un cr frum deji deja a trec. sa ne vedem la anu cu bn
HυЬЬa ßυььα`♥ Utilizator super-activ
Postari : 6491 Activitate : 12078 I'm : Sexy and i know it.♥
Subiect: Re: Urari de Craciun. Merry X-MAS DE LA MAGIC GIRLS!!! Mier 29 Dec - 5:18
off : Am mai facut ink 1
on : Un an nou fericit girls ! Sa fiti sanatoase , frumoase si istete tot anul ce vine . Visele toate sa vi se implineasca . POOP
♥ Joselyn ♥ Semi-Activ
Postari : 2870 Activitate : 6477
Subiect: Re: Urari de Craciun. Merry X-MAS DE LA MAGIC GIRLS!!! Mier 29 Dec - 9:05
Imi cer scuze pentru inactivitatea mea din ultimul timp si va urez si eu un intarziat "Craciun Fericit!".
HυЬЬa ßυььα`♥ Utilizator super-activ
Postari : 6491 Activitate : 12078 I'm : Sexy and i know it.♥
Subiect: Re: Urari de Craciun. Merry X-MAS DE LA MAGIC GIRLS!!! Mier 29 Dec - 22:04
Joselyn , urarea este pt Craciunul din 2011 , nu ?
♥ Joselyn ♥ Semi-Activ
Postari : 2870 Activitate : 6477
Subiect: Re: Urari de Craciun. Merry X-MAS DE LA MAGIC GIRLS!!! Joi 30 Dec - 5:38
Este pentru Craciunul care a trecut,tocmai de-asta am spus ca e un intarziat "Craciun Fericit!".
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Urari de Craciun. Merry X-MAS DE LA MAGIC GIRLS!!!
Urari de Craciun. Merry X-MAS DE LA MAGIC GIRLS!!!